НИЧЕГ ВЕЛИКОГ НЕ БИВА БЕЗ ЖРТВЕ

 

НИЧЕГ ВЕЛИКОГ НЕ БИВА БЕЗ ЖРТВЕ
 

 
ЦИВИЛИЗОВАНО ЉУДОЖДЕРСТВО
 
На Божић, 1996. године, у ТВ-програму “Резултати” био је приказан порођај жене, намерно стимулисан два месеца пре нормалног рока. Претходно је она дала писмену сагласност да превремено рођено дете, буде умртвљено специјалним поступком, да би органи из његовог тела и добијени ферменти из њих, могли помоћи физичком здрављу оних који желе да продуже свој живот путем људождерства такве врсте.
У програму је приказано и детенце како мрда ручицама и ногицама и трља својом ручицом очи. Затим је, рукама “медицинског персонала” новорођенче завијено у целофан и стављено у фрижидер. После демонстрације рођења овог младенца и његове смрти, било је приказано заседање колегијума Министарства за заштиту здравља, на којем је министар здравља изјавио даће сузбити сваки покушај да се прекине делатност, ове установљене њиме институције.
Амерички лекар који је разрадио технологију новог вида људождерства, приповедао је ТВ-гледаоцима да је само у Русији и нигде више, њему била, од власти, дозвољена реализација такве “перспективне научне делатности”. Додајмо са своје стране[1] да је ово закономерна појава за земљу где је поругано материнство и исмејано девство, и где се током неколико година, преко средстава масовних информација, при допуштењу власти, води кампања широких размера усмерена на уништавање моралности.
До овог времена, у сећању човечанства, била је само једна слична епизода – чудовишни експеримент немачких лекара над људима у концентрационим логорима, захваљујући којима је медицима XX века силно кренула напред.
Горе описаном догађају, био је посвећен ТВ-програм “Руски дом”, 25. јануара 1996. године. Овде ћеmо навести иступање о. Александра Шаргунова у овом програму.
На изласку из XX века, пред нама је појава човека новог типа – цивилизованог људождера. Ми смо на прагу новог времена, када ће на улицама нашег града светлети рекламе: “Пијете крв одојчади и бићете вечно млади”.
Не мање од чињенице људождерства, ужасава реакција на њега – одсуство било какве реакције већине на њега. Владине новине “Руске вести” иступају са великим чланком “Много галаме. Због чега?” штитећи експеримент, и где се оцена даје тобоже са моралних позиција. “На крају крајева, закључује се у чланку, ужасни су само абортуси, а не искоришћавање феталних ткива у медициni@.
Новине, чији је оснивач влада, очигледно не примећује колико је цинична ова мисао: “Да добро не би узалуд пропадало, треба га рационално искористити”.
Произилази и да људске лешеве треба јести – јер месо ионако пропада. Нацисти су људском косом пунили душеке, а од људске коже су правили каишеве и ташне. И уопште све што се добија из човека, можда је потребније од самог човека? Можда је време да се у овоме циљу приступи одстрелу људи, започињући од оних који се, у било ком смислу и са било чијег гледишта, сматрају мање вредним?
Овај догађај – је још једна граница коју је прекорачила наша земља. Већ је било много безакоња код нас, и поново се чаша безакоња препуњује. О каквом препороду Русије може бити реч? Овим се показује да је Русија гора од свих. То да се она превратила у ђубриште, у некакву клоаку због нечувене пропаганде разврата, ми знамо. А сада је још – земља људождера? Овим се показује да је Русија ужаснија, неморалнија од свих, да она може трговати чиме јој угодно, па и људождерима продавати своју сопствену децу.
Осамдесетих година СССР су називали “империјом зла”. А сада, после овога, како назвати Русију? Ово је нова међа у апокалипси XX века као револуција 1917. године, као јавно стрељање Парламента у октобру 1993. године, као Чернобил. И ово се поново десило, не негде тамо, већ у Русији.
Ово је уништавање нације и понижавање наше земље пред целим светом, али преко овога се открива и сав вампиризам Запада. Њихова неморалност састоји се у томе што су они те лекове спремни и да купе и да извозе – само да их не производе код себе. У Немачкој се, на пример, производња феталних лекова дозвољава само од животиња. Произилази ли да они нас сматрају за животиње?
Но, постоји још страшније. Нека мистичка секта Хабарда (као “сајентологија” или “дианетика”) чија је делатност забрањена на Западу, користећи се потпуним руским примитивизмом и некултуром “новоруса” који их финансира, чини чудовишне ствари. Под видом лечења, она спроводи експерименте над свешћу. При овоме, људождери не скривају своје ликовање: “Ван себе сам од радости кличе један од њих. Нигде у свету, сем у Русији, не препуштају децу медицинским психичким експериментима”. Поред ових експеримената стоји и окултно и сексуално “просвећивање” деце, које се све агресивније унедрује у наше школе. Ово је још страшније и о томе говори Христос: “Не бојте се оних који убијају тијело, и потом не могу ништа више учинити. Него ћу вам казати кога да се бојите: бојте се онога који, пошто убије, има власт бацити у пакао; да, кажем вам, њега се бојте” (Лк. 12; 4, 5).
Но, ово је посебна тема, данас ми говоримо само о факту уобичајеног људождерства, које прети да постане свакодневним. Ми смо дужни да ово забранимо, зато што срамота пада на све нас, на сав род људски и нарочито на народ и земљу која то допушта. Ако ово не учинимо, неизоставно следи Божја казна.
Ми смо дошли до последње црте: човек без Бога, постаје људождер. Одобравање или равнодушност су учествоваше у томе људождерству.
 


 
НAIОIAНA:

  1. Редакција часописа “Руски Дом”.

One Comment

  1. Бранко Милошевић

    Какав несувисли одговор. Због језуитског духа у високим слојевима друштва и црквеним великодостојницима Послат је овај свети човек. Толику мржњу коју показују комунисти, западни либералисти и екуменисти и толики склад у мишљењу запањује и освешћује.