У ЛАВИРИНТИМА ТАМЕ – ОД САЈЕНТОЛОГИЈЕ ДО САТАНИЗМА (ПРАВОСЛАВЉЕ И СЕКТЕ, КЊИГА IV)

 

У ЛАВИРИНТИМА ТАМЕ
Од сајентологије до сатанизма
Православље и секте, књига IV
 

 
ЗАМИСЛИТЕ НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК ПОД ВЛАШЋУ САЈЕНТОЛОГА
 
Замислите време кад ниједна новина не сме да објављује ниједан материјал о сајентологији без одобравања тог материјала од стране сајентолошких власти.
Замислите време када су сви судски и државни архиви, у којима се налази било шта о сајентологији, или уништени, или заувек склоњени од очију јавности.
Замислите време када сви људи, који из свог искуства знају о опасностима сајентологије и криминалној пракси њених следбеника, беже у илегалу и воде херојску, али практично неефикасну борбу.
Замислите да су уништене макар колико активне организације које указују подршку критичарима сајентологије и жртвама исте.
Замислите време када су новац сајентологије, њена шпијунска мрежа и тактика терора толико разорили судски систем да се ниједан правник не усућује да покрене антисајентолошки процес као унапред изгубљен.
Замислите време када је сајентологија (не без помоћи пореске управе ваше земље) постала толико богата и утицајна да, са једне стране, отворено поставља своје кандидате на политичке дужности, а са друге – тајно управља читавим политичким животом.
Замислите “демократију” засновану на принципима Л. Рона Хабарда: само “очишћени” су довољно разумни да би учествовали на изборима, и само они грађани, који су “часни произвођачи”, имају грађанска права. Наравно, о томе шта је “часност” иштаје “производња” одлучује сама сајентологија.
Замислите да су сви лекови које сајентологија не одобрава забрањени, одузети и уништени, а да су психијатрија, психологија и психотерапија забрањени.
Замислите да ја сваком грађанину стављено у обавезу да тренутно извести о било коме ко се усуди да на било који начин критикује нови сајентолошки светски поредак. Свако, ко не показује апсолутни ентузијазам кад су у питању сајентолошки програми, пролази кроз регуларне “провере безбедности” уз помоћ “Еметра”.
Замислите да се у подземним сајентолошким архивима чува досије сваког човека који се стално допуњава. Тај досије се користи за препознавање и откривање психијатара, руководећих сарадника фармацеутских компанија, банкара, новинара, правника, владиних службеника, судија, бивших сајентолога и њихових породица, “издајника” (то јест, људи који су побегли из секте), “давеж-личности”, “нискостата” (то јест, људи са ниским сајентолошким статистичким подацима) и свих који су било када критиковали сајентологију. Ови досијеи се користе ради слања свих поменутих лица у концлагере, који се називају “рехабилитациони центри” (Напомена: Према тајним сајентолошким документима, које је открио ФБИ, Л. Рон Хабард се дивио методима нациста за оперативно сакупљање података и њиховој тактици застрашивања противника.)
После те коначне “велике чистке” која ће спасити земљу од оних које сајентологија дефинише као “деградирана бића”, она ће себи покорити сваки аспект вашег живота, живота ваше земље и целог света.
Замислите вашу децу, и њихове унуке, принуђена да живе у складу са новим социјалним, економским и политичким светским поретком, који ће сасвим надзирати сајентологија. И то ће се десити само зато што сте наше упозорење сматрали небитним, недостојним пажње, или зато што се уплашили и одлучили да ништа не предузмете, или зато што нисте урадили ништа, или сте урадили премало да бисте помогли организацијама које раде за вашу и нашу безбедност.
Много од описаног већ се десило, друго већ почиње да се збива уз помоћ неодговорних познатих личности и беспринципијелних чиновника. И све то постаје могуће све више и више у складу са чињеницом да сваки дан читамо о растућем богатству и упливу сајентолога, као и о суровим прогонима којима подвргавају своје противнике.
 
Лоренс Волершајм, бивши сајентолог
 
са руског: В.Д.

2 Comments

  1. I te kako ih ima i vrlo ozbiljno rade na sirenju Stajnerovih ucenja naocito iz oblasti poljoprivrede, to mnogima deluje bezazleno a ucinkovito, pa se rado ukljucuju u sve to.. No po plodovima se poznaju! Iako biodinamika sigurno ima konkretne efekte u smislu poboljsanja kvantiteta i kvaliteta u poljoprivredi, ljudi koji se njome bave ne mogu da sakriju ono cime im odise dusa, ono demonsko..Nazalost smo bili deo te price dok jos nista nismo znali, a na srecu se izvukosmo iz nje na vreme, bas zahvaljujuci plodovima po kojima smo ih poznali.

  2. Puno vam hvala sto ste U lavirintima tame stavili na internet.