Људи и демони (како пали духови кушају савременог човека)

Савремена сведочанства о феномену НЛО

У кратком меморандуму председнику Теодору Рузвелту од 26. фебруара 1942. године начелник штаба генерал Д. Маршал је саопштио о ваздушној узбуни изнад Лос Анђелеса, за које време су батерије противваздушне одбране испалиле укупно 1430 пројектила по 15 непознатих циљева који су летели изнад града.
За време познате тенковске битке на Курском луку и совјетске и немачке трупе су забележиле појаву Н ЛО. При томе су и једни и други претпостављали да је то тајно оружје противника.
Већ у фебруару 1953. године представник ПВО САД је изјавио: “Имамо огромну масу саопштења о летећим тањирима. Ми то схватамо врло озбиљно, јер смо изгубили много људи и авиона који су покушавали да нападну НЛО”.
И заиста, према анализи постојећих података, блиски сусрет људи с НЛО у низу случајева је давао трагичан резултат. Ево само неколико примера.
16. јуна 1948. године пробни пилот Апраксин подигао је у ваздух своју летелицу. Након пола часа на висини од 1500 метара он је приметио “објект у облику краставца” који се спуштао из попречног правца. Из њега су излазили натраг снопови светлосних зракова. Са земље су саопштили да се објекат такође види на екрану радара. Апраксин је усмерио авион у сусрет објекту. Када се растојање међу њима смањило на 10 км, зраци из објекта су се “отворили као лепеза” и “изрешетали” авион, на тренутак заслепевши пилота. Електронске команде за управљање авионом биле су онеспособљене. Планирајући, Апраксин је ипак успео да слети и да подробно обавести претпостављене о догађају.
7. јануара 1948. године у ваздухопловној бази недалеко од Форт-Нокса (САД) командант ваздушне патроле капетан Ментел је, приликом блиског сусрета са НЛО које је он предузео да би га “боље осмотрио”, био је оборен од стране овога и његово тело било је пронађено међу крхотинама авиона.
2. јула 1956. године два авиона “Старфајер” из 27 ескадриле наоружане ракетама, била су послата да пресретну НЛО у околини Атике (САД). “Летећи тањир” је одговорио на приближавање импулсом зрачног оружја по најближем пресретачу. Авион се запалио, пилот и радариста искочили су с падобранима.
4. јул 1969. године, Колумбија, Анолајма. Ансесио Бермудес дао је сигнал џепном батеријом сребрнастом објекту који је прелетао ниско изнад његове фарме. Апарат је на сигнал одговорио бљеском. 6. јула Бермудес је у тешком стању одвезен у болницу у Боготи и умро од изложености снажном гама-зрачењу.
Како сведоче истраживачи у области НЛО, људи који су се нашли испод ниско прелетајућих НЛ О могу задобити опекотине, било је случајева привременог ослепљивања и погибије услед додира с трупом “летећег тањира”. Код оних који су се нашли на месту спуштања НЛО, дошло је до промене артеријског притиска, састава крви и до оштро изражених сензорних промена. Према признању очевидаца, у тренутку блиског посматрања овог феномена они су доживљавали “осећај страха и унутрашње нелагодности.”

4 Comments

 1. Postovani Simo, hvala Vam na odgovoru. Ja zivim jako daleko od nase zemlje I nisam u mogucnosti da odem sa sinom u nijedan nas manastir jer prosto je nemoguce ga ubediti. Ne znam, da li vredi da odem sama.
  Volela bih da on krene u manastir, mislim tj uverena sam da bi tamo dosao sebi.
  Toliku muku prezivljavamo sa njim, on jednostavno nekada nije svoj. Nema nista gore nego gledati svoje dete kako pati a ruke su ti svezane.

 2. Gospodjo Zara,

  Otidite u manastir Studenica, Crna reka ili najbolje u Ostrog.
  Tamo će sigurno pomoći vašem sinu,tamo se ćitaju velike molitve za izgon nećiste sile.
  A mali bi trebo prije nego sto ode postiti 7dana(sreda i petak na vodi) i da se tamo ispovedi i pricesti.
  Posednutost nije mala stvar i to treba rešiti što prije.

  Svako dobro od gospoda

 3. Postovani,

  Citam ovaj tekst i placem. Moj sin se godinama cudno ponasa; pljuje na nas, posebno mene, govori ruzne reci, nista ne radi samo gleda kako da napakosti i napravi zlo medju nama. Dr je rekao da je to depresija. Lekove nikakve nije hteo da bi nam pre nekoliko dana rekao da je napadnut demonima. Kaze da ne moze od njih da spava , da su stalno sa njim.

  Ja sam se sokirala, mada sam svo vreme i mislila da je pod njihovim uticajem. Jer kako objasniti da divno i vaspitano stvorenje, koje niti pusi niti pije, postane toliko prost i zao.

  Ocajna majka