„ПРАВОСЛАВНИ АПОЛОГЕТ“ – андроид апликација мисионарског центра (ПРЕУЗМИТЕ)

Андроид апликација „Православни апологет“ у издању Православног мисионарског центра “о. Данил Сисојев” има за циљ да помогне испуњавању заповести које нам је оставио Господ преко Својих Апостола (Јак. 5:20; 1 Петр. 3:15).

Сада сваки православни хришћанин има могућност да пружи достојан одговор на све оне савремене заблуде и питања која стају пред њега.

Апликација ‘Православни Апологет’ садржи транскрипте емисија ‘Апологет’ које је на православном московском радију ‘Радоњеж’ водио један од најистакнутијих православних мисионара данашњице, свештеник Руске Православне Цркве, о. Георгије Максимов.

У материјалу који вам нудимо можете сазнати пре свега много о Православној вери али и видети какав је одговор Православне Цркве на тврдње лажних учења о Богу, такође и одговоре на савремене теорије и учења попут атеизма, теорије еволуције, далекоисточних учења попут реинкарнације и јоге.

Данас је православни хришћанин суочен са мноштвом изазова. Ова апликација представља корисно средство и помоћ човеку који корача ка Богу, са циљем да му помогне да се разабере и разјасни, прво себи а онда и својим ближњима (који су заинтересовани за ова питања), све оно што се данас врло често може чути.

Свима који су и више заинтересовани да изучавају Православну веру, да би могли да испуне заповест Апостола Петра “Господа Бога освећујте у срцима својим, свагда спремни са кротошћу и страхом на одговор свакоме који тражи од вас разлог ваше наде” (1 Петр. 3:15) препоручујемо апологетско-мисионарске курсеве на адреси:

Сведок Верни

 

Андроид апликацију можете преузети на овом линку.

 

Извор: Сведок Верни

Comments are closed.