Знам да Бог постоји

Питање:
Помаже Бог! Све што говорим истина је и ако ми многи неверују. Ја сам сад хришћанин православац, а некад сам се бавио сатанизмом. Молио сам се ђаволима да ми помажу и обећавао сам им душу. Због свега тога био сам се изгубио и добијао паничне нападе. Осећао сам како су демони били око мене и тражили ми душу. У кревету сам се окретао с једне на другу страну и срце ми је лупало јако и нигде нисам имао мира. Ђаво ме је терао да са ножем убијем своју малу сестру међутим Бог ме је спасао и онда сам се покајао за све то и молио Бога Христа за милост. Бог ме није оставио него ми је пружио руку, јер се мени преко икона јавља Пресвета Мајка Божа и Арханђео Михаило, изразито ми се јављају и смеше са икона.Сада више немам нападе панике него живим у миру и радости, и спокојству. Добио сам спокој да ме у животу ништа неузнимерава нити имам тугу ни бола него живим са Богом. Сад сам хришћанин идем у цркву, славим славу, посећујем манастире и молим се Богу. Знам да Бог постоји и само сам му захвалан што ме је вратио на прав пут и навео на покајање. Ја сам све те своје грехе исповедио. Истина је велика да нас Бог никада неоставља и Његова је милост огромна и незамислива. Ја немам страх од смрти ни за своје ближње, јер знам да Бог постоји. Слава Богу Светој Тројици. Бог прима увек покајника па чак и мене када сам одступао од Њега. Када сам се покајао спасао сам се, али морам вам рећи да се нисам лако извукао из свега тога. Много је тешко било извући се и побећи од ђавола, и нико није могао да ме спасе једино Бог Христос Отац и Свети Дух, и светитељи и Пресвета Мајка Божија и анђели Божији. Слава Господу Христу
Н.Н


Одговор:
Драги, Како за моја схвaтања овде за мене питања нема ево објавићемо ово што пишете, јер сматрам да сте се стим разлогом нама јавили? Нека се прочита како је опасно бавити се сатанизмом и како је тешко изаћи из ђавољих канџи, а да вас хвалимо нећемо, јер вас чека боља плата од моје хвале.
Обично људи јавно не говоре своја исксутва виђења, и те благодатне моменте, а ако је Господу угодно он ће наћи начин да и други знају. Ви у оваквом стању пазите да не паднете у прелест, да ето, то се све вама дешава а већини не. Многи бољи од свих нас овде заједно падали су у прелест, тако да ни ви у овој поруци нисте од ње заштићени. Пазите! Ако ово видите и пртеживљавате то не заначи да је због тога што се неки праведник, него једноставно због тога што Господ жели да вас укрепи у вашој одлуци покајања, јер сте можда још слаби. Некима то не треба, јер је давно речено: „Блажени они који не видеше и повероваше“.
И немојте тако лако смрт да схватате. Знате, и Богочовек је у Гетсиманији имао море пред испијање његове смртне чаше. Да, са Богом је лакше да се умире, али смрт је ужасна ствар и не падајте у искушење да је то све тако лако..
Благодарите Бога и славите што је био милостив према вама.
оЉуба.

Comments are closed.