У Канади донет закон који омогућава да се родитељима који не подржавају ЛГБТ одузимају деца

Отава – Почетком јуна ове године парламент канадске провинције Онтарио донео је закон, који прописује да се од родитеља, који критикују нетрадиционалне бракове и гендерну иодеологију одузимају деца. О томе извештава руска организација „Руске мајке“ , позивајући се на канадске новине LifeSiteNews

 

Хришћанске породице Канаде закон број 89, који су писали либерали, назвале су тоталитарним – будући да овај нови закон омогућава одузимање деце од родитеља верника, који поштују традиционалне вредности и своје ћерке и синове васпитавају у томе духу.

Присталице „Канадског покрета за права породице“ упозоравају да овај нови закон држави даје широка овлашћења за притисак (напад) на породице које иступају против гендерне идеологије хомосексуалаца. Осим тога, овиме су канадски државни органи добили право да „традиционалним породицама“ забране да васпитавају или и да усвајају децу.

Закон бр. 89, коме је подло званично назван „закон о потпори деце, омладине и породице од 2017. године“, мења и укида ранији закон „Закон деци и породичним стварима“, који је раније уређивао питања заштите права деце, усвајања и усвојитељских породица. Осим тога у нови закон унесени су појмови као што су „гендерни идентитет“ (gender identity) и „гендерно испољавање“ (gender expression) – који су постављени на главно место, као околности које се обавезно морају узимати у обзир код одузимања деце из родитељских породица. При свему томе – то се објашњава, кобајаги, тиме, што је то „у интересу деце“.

Истовремено, овај закон појмове „веросиповест“ и „систем вредности“, по којима су родитељи дотле васпитавали своју децу, изузима из списка околности којима ће убудуће бити обавезне да се руководе службе надлежне за бригу о деци (све више се за те службе сада уводи назив „јувеналне службе“ – прим.прев.).

Усвајањем „Закона бр. 89″ Канада улази у епоху идеолошког тоталитаризма, до сад нечувеног у историји Канаде“ – изјавио је Џек Фонсека, старији политички стратег коалиције „Кампања за живот“.

Горе поменуте америчке новине такође примећују да је овај нови канадски закон озбиљна претња за хришћане и све верујуће људе, који имају децу, или који намеравају да усвоје дете. Родитељски активисти признају да је „Закон бр. 89“ врхунац борбе либерала и хомосексуалаца Канаде против родитељских и традиционалних вредности у земљи.

Наглашава се и да су овај закон либерали провукли под паролом „заштите права све деце Канаде да пробају и хомосексуалне односе“. Будући да породице које се придржавају традиционалних и верских вредности деци не дозвољавају да експериментишу с таквим изопаченостима, власти Канаде су своје напоре усмериле „на заштиту деце и омладине“ те земље управо од таквих „назадњака“.

У документу се наводи и став да је детету, које психички и емоционално трпи услед тога што борави у традиционалној породици – или је „изложено могућем ризику да ће у будућности од тога трпети“ (мисли се – патити од критике или од конзервативизма родитеља) – неопходна неодложна заштита од стране државе и да дете, коме прати таква опасност, треба да буде одузето од традиционалне породице и предато на васпитавање нетрадиционалним либералним паровима или невладиним организацијама.

По мишљењу стручњака у Канади се званично уводи „гендерна тиранија“, која је пре тога већ била успешно проверена на „експерименталном полигону“ у Норвешком Краљевству. Подсећамо да су у Норвешкој, ради борбе против оних који се не слажу с изопаченим идеологијама, биле основане нарочите полицијске јединице под називом БАРНЕВАРН (Barnevernet). Главна функција норвешких специјалних јединица БАРНЕВАРН је „заштита деце“ од конзервативних родитеља, а то путем масовног одузимања деце из традиционалних породица Норвешке. Убудуће ће овекве јединице специјалне полиције ступити у дејство и по Канади.

Новинари потврђују да је у Канади одбијање молби хришћана, да им се дозволи усвајање деце постало масовна појава. Још током децембра 2016. године власти су одбиле молбе више хришћанских парова да им се дозволи усвајање детета, с образложењем да су код њих очигледна „дубоко укорењена верска убеђења о традиционалном браку и непромењивости пола човека“.

У вези са изнетим требало би се подсетити да се у либералним канадским и светским медијима подигла незамислива граја кад је 1995. године суд Онтарија први пут у историји Канаде објавио званични став о томе да „Закон о деци и породичним стварима“ „дискриминише и нарушава права“ педера, будући да педерским паровима не допушта да подносе заједничке молбе ради усвајања деце у Канади“.

Данас су, 2017. године, содомисти Канаде, уверени у своју свемоћност, већином гласова гласова у парламенуту Онтарија, укинули овај закон и самим тим озаконили су (легализовали) потпуну дискриминацију свих традиционалних породица. И овог пута светска медија одлучила су да игноришу потирање права традиционално оријентисаног човечанства.

Ирина Бергсет, руководилац покрета „РУСКЕ МАЈКЕ“ упозорава „да ће „Закон бр. 89“ бити наметнут као шаблон за све земље у свету, те да је игнорисање ове „забране усвајања деце од стране хришћанских и традиционалних породицау Канади“ у најмању руку кратковидо. Оно што је јуче изгледало немогуће – данас се већ десило: шачица смрдљивих изопаченика усуђује се да нападне на 7 милијарди припадника традиционалног човечанства – путем прераде законодавстава, испрва појединачних провинција, па затим и земаља, а онда и светског друштва у целини.“

Превод: Васељенска ТВ

 

Извор: http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/vesti/donet-zakon-koji-omogucava-da-se-roditeljima-koji-ne-podrzavaju-lgbt-oduzimaju-deca/

3 Comments

  1. Страва и ужас,будале надвладаше разум,болест надвлада здравље,тама хоће да пождере светлост.шта рећи,свако ће добити по делима својим.

  2. Cry beloved country! Плачи вољена земљо!

  3. Princ Mishkin

    To je nastavak “politike Liberala Trudo porodice”. Justin Trudo koji je sadasnji premijer Kanade i sin Pjera Trudoa koji je bivsi poznati premijer Kanade jednostavno sve Bozije zakone izvrcu. Premijer Pjer Trudo je pre dobrih 50+ godina usvoio zakone(legalizovao) ” dozvolu abortusa, razvoda i homeseksualizma” a Justin Trudo se sada nadalje trudi da ide putem oca svoga sa uvodjem laznih klauzula 89 u zakonu kao sto gore navodite(kako bi rekao Gospod Isus Hristos : “Vas otac je djavo”) Kanada, nazalost, prednjaci u svetu sa laznim slobodama i laznim zivotnim uslovima raja, javno propagiranje i uzgajanje i prodavanje droge -canabis sa izgovorom da ce se zaraditi na taksama. Inace, francuski liberali kada imaju vlast u Kanadi uvek zaduzuju zemlju i uslovljavaju “odliv mozgova” u SAD …a onda o tome negativno konotiraju…kao bivsi premijer Zan Kretijen i njegove optuzbe SAD za “odliv mozgova”, “kradju salmona iz Kanadskih voda Pacifika”. “globalni pokret”…a i to je istina, takodje…Druga istina o Liberalima i Francuzima da su direktno poslusni jezuitima i sadasnjem jezuitskom Papi Francesku sto su mnogi od Francuza is istocne Francuske, ionako vec poreklom kao Vizigoti …..Njihova “ravnoteza izmedju krajnjih svetskih sloboda i jezuitskog dvostrukog morala” koji se svodi na pljacku svetinja nece se dobro okoncati…Ja zivim u Vankuveru , BC i dobro znam kako oni delaju….kao i Volter, Zan Zak Ruso…slobada bez Boga i lazna ljubav svi vec znamo toje “JEZUITSKA EVROPA” o kojoj su nam govorili sveti oci poput svetog Nikolaja Velimirovica i sv. Justina Popovica…..Bili su filozofi i humanisti (Volter i Ruso)a i sami su zavrsavali ispod mosta na Seni a sopstvena deca u sirotistima….Ta kome ce oni biti roditelji?….To je bolest Evrope, vera u coveka, lazna ljubav i lazne slobode…to je propast covecanstva…jer je covek sasvim ostao bez Boga..to je BEZBOZNISTVO…Sada, takodje imaju “divnog pomocnika” u Americkom predsedniku Donaldu Trampu koji je takodje po volji Pape Franceska….a tu je i Slovenka..tako da se pokrije i Balkan…pa Vladimir Putin kao dobar “poslovni partner” da se uzme Rusija sve pomocu Jezuita kako je upozoravao jos davno Ava Optinski Amvrosije…Samo da nas Gospod negde sakrije…..Kako je govorio sveti Anatolije Optinski mladji i Sveti Jovan Sangajski ” a akda poslednje zlo bude pusteno” treba ici iz sveta i skriti se od ljudi…na mesta nepristupacna za ovaj svet i za njihove nadzore….mene brine SPC u Kanadi koja nije ostra prema njima…vec mnogo popust ajer veruje da ce u Kanadi da ima ekonomsku moc…to je takodje laz i prevara…samo se srebroljubci skupljaju u Crkvi…

    Inace, Kanada je prelepa zemlja i Gospod je toliko darovao zemlju svim lepotama i bogatstvima, ali vidite li sta rade ljudi?!!! Ja sam citao da ce Zapad Amerike biti mesto gde je Gospod ostavio svojim pravoslavnim da tu “prezive vreme Antihrista” jer je ogromno prostranstvo pod sumama, vocnjacima, jezerima, sa izlazom na Pacifik…

    S postovanjem, P.M.