Људи гори од демона

Питање:
Помаже Бог драги оци пошто сте ви ту и хвала Богу ја прочитах о појави од Богородице и Гаврила и тако незнам како да почнем пошто мој овај грешни живот се састоји само од појава и само од свјетова ја скоро никад нисам на овој земљи ни присутна тако ми се учини да ли волим таму питам се некад знам једно да је из мога доживљаја могуће да у најсветијим ликовима се представљају и заплетку или не знам више како да кажем може варати да само укратко ако успијем да кажем шта хоћу прошла година је била за мене нападна година у којој сам дан и ноћ нападана била нон стоп падала сам и устајала и кад сам осјетила да више немам снаге узела сам свету књигу и са једном молитвом се заклела светим оцима нашим и кад не знам шта и како да згријешим шта да се деси ја ћу устати поново и томе држи само то а сада један доживљај. Једаном ми се лик Богородице појавио пошто не имадо избора измучио ме читаву ноћ други дан, сам рекла е сад кад би се истинита појавила ја би и њу отјерала ђаво или ко не знам све је добро сигурно чуо и само други дан сједох навече и лик Богородице. Само сам рекла одступи и иди и оде истог момента донесе кесу крви и просу на мене, тад сам се сјетила нечег јасног мени што немам ријечи зато и рекла сам Богородица у коју ја вјерујем спасава и избавља не просипа крв на људска тијела која су и овако довољно гријешна и други дан ми дође једна из друге религије особа која ми запријети да има и огањ свети још ако ништа не помазе друго ја сам после се помолила Богу и рекла сам за мене ће бити част у истинитом Божијем огњу изгорети. Боље је и то него да служим марију што просипа крв и народ плаши. Да ли су људи гори од демона учини ми се тако и тако је то један доживљај.
Сад молим вас драги оци да ми одговорите јер сваки пут кад нешто тако прочитам о појавама сјетим се неког доживљаја хвала вам и господу што сте ту свако добро други пут о тридесет четири године можда ђаволске замке радо бих вам све написала и што сам све записала кући украдено ми је из стана сигурно од људи што свијетле са маском побозности негде сам моментално на ваги што ме највише збуњава да ме масовно људи нападају чак ми кажу да сам демон а нападана сам тако исто од неких духова и лакше се сналазим него са људима што носе маску, зашто је то тако хвала вам и Господ свама
Н.Н


Одговор:
Драга, Правилно си поступила и добро си то увидела, да има људи који су гори и од демона.
Чувај се ових привиђења и немој имати ништа са њима. Моли се Једном и Истинитом Богу, који нас избавља од сваке напасти.
Од Бога ти свако добро жели, о. Срба

Comments are closed.