НАСЛОВНА » Друштво, ТРАГОВИ У ВРЕМЕНУ » Емисари председника Вучића поручили свештенству СПЦ на Косову и Метохији: „Ви сте несрећни чланови цркве“
Емисари председника Вучића поручили свештенству СПЦ на Косову и Метохији: „Ви сте несрећни чланови цркве“

Емисари председника Вучића поручили свештенству СПЦ на Косову и Метохији: „Ви сте несрећни чланови цркве“

На састанку са Српском листом у Косовској Митровици генерални секретар председника Србије Никола Селаковић и директор канцеларије за КиМ Марко Ђурић су напали свештенство рашко-призренске епархије и епископа Теодосија, које су назвали „несрећним члановима СПЦ“.

Оваквом изјавом, ставили су Епископа Рашко-призренског и косовско-метохијског Теодосија и Митрополита црногорско-приморског Амфилохија у исти кош са Наташом Kандић, као да су епископи цркве заговорници независног Kосова само зато што су против поделе Kосова после кога долази признање независности Kосова.

Селаковић је оптужујући свештенство СПЦ на Kосову, рекао: „Позивају се на Бога и Јеванђеље а постидели би се пред Патријархом Чарнојевићем који је спасавао народ. Они заборављају на то.“

Видео: https://www.facebook.com/192988610739883/videos/1904178669620860/

Извор: Поуке.орг

2 коментар(а)

  1. Бранислав

    и тог Селаковића је венчао сам Патријарх Иринеј..срамота…

  2. Никакво чудо. Просто људи се опредијелили за земаљско царство трулежи и распаднутости – на корак до гроба. Извлаче из контекста историјске догађаје, па за њих се онда и Свети цар Лазар борио за земаљску Србију. Наше је да се молимо у Бога вјерујемо и боримо се за Царство небеско. Јевреји су 2000 година говорили догодине у Јерусалиму. Отпочнимо и ми да се поздрављамо тако – Догодине на Косову и Метохији. Нема предаје. Догодине на Косову и Метохији.

Овде напишите коментар уколико желите

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *