Заштитити себе и крштену децу од црне магије?

Питање:
Помазе Бог! Како заштитити себе и крштену малолетну децу од црне магије? На својој кожи сам осетио дејство те зле силе, што је проузроковало развод брака, губитак посла, психичке поремећаје. Редовно постим и причешћујем се, па ме занима како да заштитим своје малолетно дете с обзиром да не живи са мном, већ са мојом бившом супругом у стану у коме смо још за време брачног живота проналазили чудне предмете и језиве слике које нам нису припадале? Стан је освештан, а бивша супруга и ја смо остали у релативно добрим односима. Унапред захваљујем на одговору, у нади да ћете нам помоћи да се заштитимо од таквих злих сила и злих људи. Мир Бозји!
Милан


Одговор:
Бог Вам помогао, Милане! Једина исправна заштита је да дете редовно водите у храм на богослужења и причешће. Учите дете животу у Христу, молите се Богу за дете, и никада нећете имати проблема с њим.
Нека Господ заштити и Вас и Вашу породицу својом моћном десницом.
Јеромонах Евтимије

One Comment

  1. Moj sin sedamnaest godina je zapao u depresiju ostavio srednju školu povukao se nigde ne izlazi samo sedi kući.sve je počelo u šestom razredu kad se kod njega javio strah .