Не налазим разлог за радост и срећу

Питање:
Поздрав, имам 23 г из Бг. сам и ето желим Вас питати нешто… већ неко време не налазим разлог за радост ни срећу, не разумем зашто али ето празан сам да се не плашим пакла и тако тога дигао бих руку на себе. Нисам довољно упознат са Црквом иако је поштујем..али не знам изнутра сам празан и не видим ону хришћанску животну радост живота што је мој проблем, не знам како да помогнем себи а да не направим глупост свако добро
Н.Н


Одговор:
Бог Вам помогао! Драги брате у Господу, сваком човјеку, па и хришћанину могу да се догоде овакве немиле ствари – када се осјећа празно и без икакве радости и смисла живота. То је једна од најјачих замки ђаволових, али јој се не треба предати. Под хитно би требао да нађеш себи литургијску заједницу која ће те искрено прихватити и истински те увести у Цркву. Могу да ти препоручим да одеш код о.
Радована Биговића у малу земунску Цркву, која се налази у парку код хале Пинки, и да га замолиш за разговор. Он ће те сигурно очински посавјетовати, а у тој цркви постоји једна заиста жива литургијска заједница, већином младих људи који ће те сигурно братски прихватити.
срдачно о. Страхиња

Comments are closed.