НАСЛОВНА » ПИТАЊЕ ПАСТИРУ, Разно » Како набавити лозу св. Симеона

Како набавити лозу св. Симеона

Питање:
Pomaze Bog! Molim Vas da mi kazete na koji nacin mogu da nabavim cudotvornu lozu? Hvala unapred!
Tatjana


Одговор:
Драга сестро, Било би најбоље кад би се обратила свом надлежном свештенику, да се са његовом благословом јавиш Манастиру Хиландар на Светој Гори и затражиш грожђе и лозу Светог Симеона Мироточивог, са одговарајућим правилом за употребу. Молбу ћеш насловити: Манастир Хиландар, за оца Симеона, Света Гора. У молби ћеш написати колико дуго сте у црквеном браку и да верујете у чудотворну моћ Светог Симеона, кроз грожђе и лозу. Молбу ћете послати факсом, на број +302377023494 или поштом на адресу: Monah SIMEON Monastere Hilandar Mont Athos 63075 Ierissos Grece Управа Манастира ће лозу и грожђе послати на твоју адресу, са упутством како треба употребити ову велику светињу. Ваше молитвено правило моћи ћете отпочети тек после Васкрса, јер треба да постите 40 дана, али ван вишедневнх годишњих постова. Кад решите да отпочнете са употребом, односно постом и молитвеним правилом, обавестићете о томе Манастир Хиландар, како би вас монаси укључили у своје свакодневне молитве, за Божји благослов. Нека Господ благослови вашу добру намеру и жељу за потомством. о. Душан

2 коментар(а)

 1. Branislava Grozdanovic

  Pomaze Bog,
  Molim vas da mi pomognete, ako je to moguce, da odnesem lozu i grozdje Sv. Simeona mojoj cerki i zetu, jer se vec dugo trude da dobiju porod. Oni zive u Americi i ja putujem kod njih 11/05/2017. Posto zivim na Kipru u gradu Limassolu , molim da mi posaljete komplet sa uputsvom za post i molitvu, lozom i grozdjem na moju adresu :
  Branislava Grozdanovic
  7, Rubens Street, Apt. 102 , „Ianthi Cort“
  3075- Limassol, Cyprus
  Inace , moja cerka Katarina (39) i njen muz Josef (43), su oboje hriscani, krsteni, vencani u crkvi. Pobozni su i dobri i radni ljudi i uverena sam dace biti dobri roditelji.
  Hvala unapred ,
  Branislava

 2. Христос посреди нас!
  Сестро Бранислава, најбоље да сами оду по грожђе Стог. Симеуна, али може и неко да им однесе. Није греда. Мораће ванредно да строго посте, да се моле. Али – све је то предивно.
  И моја супруга и ја смо користили ту лозу. Нисмо добили дете одмах после тога, али се Вера у нама још јаче утврдила. Недуго потом добисмо сина.

  Нека је Богу слава и хвала во вијеки вјеков!

Овде напишите коментар уколико желите

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *