Имам болесног дјечака (2)

Питање:
Колико се човјек може радовати, хвала на то оче И веруј ми да чеш бити у мојој молитви, сваког дана. Баш кад сам вам писао догодило се нешто, мени се чини добро, али понекад је питање дали је то од Бога или демона.
Моја сестра која ме пуно воли баш тих дана била је код једног бајача у граду Велес, близу Скопља, замолила је њена кума из шведске да иде баш тамо; он гледа помочу икона, али за чудо божје цовјек јој је пуно говорио о мени, мојој супрузи И дјечака, са пуно радости. Ево шта је рекао, иако није имао слику нити било што друго коме би ти људи гледали.
Који је овај човјек који толико страда, а који толико у Бога верује.
Мој брат – рекла је сестра.
Пуно је туге на његовом лицу, а жена је мало брзоплета. Дјечак је рођен на сам дан Божић.
Јесте, рече сестра.
Нек се не брини, нека само верује Богу.Он ће дати овоме дјечаку радост, и кад буде навршио 20 година од ове болести нече бити никаквих знака на њему, и то ће бити чудо Божије на сам његов рођендан.
Ето мој оче то јој је рекао, а у мојим молитвама веч пуне 2 године молим Богу да мојој сестри каже путем сна или да јој неко други каже да је овај дјечак здрав. И то се догодило и морам да у то вјерујем.
И морам ти признати да много волим владику Николаја Велимировића.Волим његове књиге.
Ја бих за име Бога опет замолио да ми пишеш.. И нека то буде нешто лепо као наша вера.
Поздрав свим оним србима које праве најлепше преводе које сам читао: П.С. Св.Теофилакт Охридски, , Тумачење јеванђелије по Марка, , .Боже мој то ми је био дар Божји, како сам се радоввао, кад сам то читао. Нека Бог спомене и Манастир Дечане. Ваш
Н.Н


Одговор:
Драги, Хвала на поруци, лепим речима и молитвама. Бога се бој и заповести Његове држи. Код пророка и видовњака, а специјално код оних који бају никако не иди, јер то Бога љути и одвраħа га од нас. Читај духовне књиге и текстове, које можеш наħи и на нашем сајту. Нека те Господ укрепи и помогне. Поздравља те, о. Срба

Comments are closed.