NASLOVNA » PITANJE PASTIRU, Razno » Uskraćivanje gostoprimstva bogohulnima?

Uskraćivanje gostoprimstva bogohulnima?

Pitanje:
Pomaže Bog dragi prijatelji! Prvo, hteo bi da vam se zahvalim na izvarendnoj urađenoj prezentaciji.Na taj način ste Pravoslavlje još više približili verujućim ljudima.Neka bi dao Bog da istrajete, a na radost i spasenje svih pravoslavnih hrišćana. Moje pitanje: Da li Crkva odobrava uskraćivanje gostoprimstva ljudima pa makar to bili i najbliži rođaci koji hule na Sveto ime Božije i psuju Boga? Kako se ponašati prema takvim ljudima? Puno vam hvala i svako dobro od Gospoda!
Bojan


Odgovor:
Bog vam pomogao, Najbolje je ako zamolite takve osobe da ne Bogohule kada ste vi prisutni. Inače ponašajte se najlepše što možete, pokažite mu dobrodošlicu. Morate razumeti da je to vrsta bolesti. Jer kada čovek nema šta da kaže pa onda psuje i bogohuli, mislim da je to bolest.
Ne znam o kome se radi? Da li je ta osoba razumna? Da li ta osoba razume da time daje loše navike i deci i onima koji su oko vas? Da li se sa tom osobom može razgovarati? ? ? ? ? ? Imam mnoga pitanja koja bih postavio u vezi sa tom osobom. Zato je moj savet porazgovarajte sa sveštenikom koji poznaje i vas i tu osobu. Da li je ta osoba bolesna? ? ? Teško je preko kompjutera reći. Puno pozdrava o.Dejan

Ovde napišite komentar ukoliko želite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *