„PRAVOSLAVNI APOLOGET“ – android aplikacija misionarskog centra (PREUZMITE)

Android aplikacija „Pravoslavni apologet“ u izdanju Pravoslavnog misionarskog centra „o. Danil Sisojev“ ima za cilj da pomogne ispunjavanju zapovesti koje nam je ostavio Gospod preko Svojih Apostola (Jak. 5:20; 1 Petr. 3:15).

Sada svaki pravoslavni hrišćanin ima mogućnost da pruži dostojan odgovor na sve one savremene zablude i pitanja koja staju pred njega.

Aplikacija ‘Pravoslavni Apologet’ sadrži transkripte emisija ‘Apologet’ koje je na pravoslavnom moskovskom radiju ‘Radonjež’ vodio jedan od najistaknutijih pravoslavnih misionara današnjice, sveštenik Ruske Pravoslavne Crkve, o. Georgije Maksimov.

U materijalu koji vam nudimo možete saznati pre svega mnogo o Pravoslavnoj veri ali i videti kakav je odgovor Pravoslavne Crkve na tvrdnje lažnih učenja o Bogu, takođe i odgovore na savremene teorije i učenja poput ateizma, teorije evolucije, dalekoistočnih učenja poput reinkarnacije i joge.

Danas je pravoslavni hrišćanin suočen sa mnoštvom izazova. Ova aplikacija predstavlja korisno sredstvo i pomoć čoveku koji korača ka Bogu, sa ciljem da mu pomogne da se razabere i razjasni, prvo sebi a onda i svojim bližnjima (koji su zainteresovani za ova pitanja), sve ono što se danas vrlo često može čuti.

Svima koji su i više zainteresovani da izučavaju Pravoslavnu veru, da bi mogli da ispune zapovest Apostola Petra „Gospoda Boga osvećujte u srcima svojim, svagda spremni sa krotošću i strahom na odgovor svakome koji traži od vas razlog vaše nade“ (1 Petr. 3:15) preporučujemo apologetsko-misionarske kurseve na adresi:

Svedok Verni

 

Android aplikaciju možete preuzeti na ovom linku.

 

Izvor: Svedok Verni

Ovde napišite komentar ukoliko želite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *