NASLOVNA » BIBLIOTEKA, Knjige i izabrani članci » NIČEG VELIKOG NE BIVA BEZ ŽRTVE

NIČEG VELIKOG NE BIVA BEZ ŽRTVE

 

NIČEG VELIKOG NE BIVA BEZ ŽRTVE
 

 
CIVILIZOVANO LJUDOŽDERSTVO
 
Na Božić, 1996. godine, u TV-programu „Rezultati“ bio je prikazan porođaj žene, namerno stimulisan dva meseca pre normalnog roka. Prethodno je ona dala pismenu saglasnost da prevremeno rođeno dete, bude umrtvljeno specijalnim postupkom, da bi organi iz njegovog tela i dobijeni fermenti iz njih, mogli pomoći fizičkom zdravlju onih koji žele da produže svoj život putem ljudožderstva takve vrste.
U programu je prikazano i detence kako mrda ručicama i nogicama i trlja svojom ručicom oči. Zatim je, rukama „medicinskog personala“ novorođenče zavijeno u celofan i stavljeno u frižider. Posle demonstracije rođenja ovog mladenca i njegove smrti, bilo je prikazano zasedanje kolegijuma Ministarstva za zaštitu zdravlja, na kojem je ministar zdravlja izjavio daće suzbiti svaki pokušaj da se prekine delatnost, ove ustanovljene njime institucije.
Američki lekar koji je razradio tehnologiju novog vida ljudožderstva, pripovedao je TV-gledaocima da je samo u Rusiji i nigde više, njemu bila, od vlasti, dozvoljena realizacija takve „perspektivne naučne delatnosti“. Dodajmo sa svoje strane[1] da je ovo zakonomerna pojava za zemlju gde je porugano materinstvo i ismejano devstvo, i gde se tokom nekoliko godina, preko sredstava masovnih informacija, pri dopuštenju vlasti, vodi kampanja širokih razmera usmerena na uništavanje moralnosti.
Do ovog vremena, u sećanju čovečanstva, bila je samo jedna slična epizoda – čudovišni eksperiment nemačkih lekara nad ljudima u koncentracionim logorima, zahvaljujući kojima je medicima XX veka silno krenula napred.
Gore opisanom događaju, bio je posvećen TV-program „Ruski dom“, 25. januara 1996. godine. Ovde ćemo navesti istupanje o. Aleksandra Šargunova u ovom programu.
Na izlasku iz XX veka, pred nama je pojava čoveka novog tipa – civilizovanog ljudoždera. Mi smo na pragu novog vremena, kada će na ulicama našeg grada svetleti reklame: „Pijete krv odojčadi i bićete večno mladi“.
Ne manje od činjenice ljudožderstva, užasava reakcija na njega – odsustvo bilo kakve reakcije većine na njega. Vladine novine „Ruske vesti“ istupaju sa velikim člankom „Mnogo galame. Zbog čega?“ štiteći eksperiment, i gde se ocena daje tobože sa moralnih pozicija. „Na kraju krajeva, zaključuje se u članku, užasni su samo abortusi, a ne iskorišćavanje fetalnih tkiva u [email protected]
Novine, čiji je osnivač vlada, očigledno ne primećuje koliko je cinična ova misao: „Da dobro ne bi uzalud propadalo, treba ga racionalno iskoristiti“.
Proizilazi i da ljudske leševe treba jesti – jer meso ionako propada. Nacisti su ljudskom kosom punili dušeke, a od ljudske kože su pravili kaiševe i tašne. I uopšte sve što se dobija iz čoveka, možda je potrebnije od samog čoveka? Možda je vreme da se u ovome cilju pristupi odstrelu ljudi, započinjući od onih koji se, u bilo kom smislu i sa bilo čijeg gledišta, smatraju manje vrednim?
Ovaj događaj – je još jedna granica koju je prekoračila naša zemlja. Već je bilo mnogo bezakonja kod nas, i ponovo se čaša bezakonja prepunjuje. O kakvom preporodu Rusije može biti reč? Ovim se pokazuje da je Rusija gora od svih. To da se ona prevratila u đubrište, u nekakvu kloaku zbog nečuvene propagande razvrata, mi znamo. A sada je još – zemlja ljudoždera? Ovim se pokazuje da je Rusija užasnija, nemoralnija od svih, da ona može trgovati čime joj ugodno, pa i ljudožderima prodavati svoju sopstvenu decu.
Osamdesetih godina SSSR su nazivali „imperijom zla“. A sada, posle ovoga, kako nazvati Rusiju? Ovo je nova međa u apokalipsi XX veka kao revolucija 1917. godine, kao javno streljanje Parlamenta u oktobru 1993. godine, kao Černobil. I ovo se ponovo desilo, ne negde tamo, već u Rusiji.
Ovo je uništavanje nacije i ponižavanje naše zemlje pred celim svetom, ali preko ovoga se otkriva i sav vampirizam Zapada. Njihova nemoralnost sastoji se u tome što su oni te lekove spremni i da kupe i da izvoze – samo da ih ne proizvode kod sebe. U Nemačkoj se, na primer, proizvodnja fetalnih lekova dozvoljava samo od životinja. Proizilazi li da oni nas smatraju za životinje?
No, postoji još strašnije. Neka mistička sekta Habarda (kao „sajentologija“ ili „dianetika“) čija je delatnost zabranjena na Zapadu, koristeći se potpunim ruskim primitivizmom i nekulturom „novorusa“ koji ih finansira, čini čudovišne stvari. Pod vidom lečenja, ona sprovodi eksperimente nad svešću. Pri ovome, ljudožderi ne skrivaju svoje likovanje: „Van sebe sam od radosti kliče jedan od njih. Nigde u svetu, sem u Rusiji, ne prepuštaju decu medicinskim psihičkim eksperimentima“. Pored ovih eksperimenata stoji i okultno i seksualno „prosvećivanje“ dece, koje se sve agresivnije unedruje u naše škole. Ovo je još strašnije i o tome govori Hristos: „Ne bojte se onih koji ubijaju tijelo, i potom ne mogu ništa više učiniti. Nego ću vam kazati koga da se bojite: bojte se onoga koji, pošto ubije, ima vlast baciti u pakao; da, kažem vam, njega se bojte“ (Lk. 12; 4, 5).
No, ovo je posebna tema, danas mi govorimo samo o faktu uobičajenog ljudožderstva, koje preti da postane svakodnevnim. Mi smo dužni da ovo zabranimo, zato što sramota pada na sve nas, na sav rod ljudski i naročito na narod i zemlju koja to dopušta. Ako ovo ne učinimo, neizostavno sledi Božja kazna.
Mi smo došli do poslednje crte: čovek bez Boga, postaje ljudožder. Odobravanje ili ravnodušnost su učestvovaše u tome ljudožderstvu.
 


 
NAIOIANA:

  1. Redakcija časopisa „Ruski Dom“.

Jedan komentar

Ovde napišite komentar ukoliko želite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *