NASLOVNA » BIBLIOTEKA, Pravoslavni brak i porodica » MASAKR NEROĐENIH

MASAKR NEROĐENIH

 

MASAKR NEROĐENIH
 

 
SAČUVAJMO ŽIVOT
 
Ovo što se dešava sa organizmom u razvoju je zaista čudesno, i ja sam pokušao koliko sam mogao da vam to predstavim i uprostim ne bi li shvatili da spajanjem jajnih ćelija i spermatozoida ne nastaje „neka tamo stvar“ već novi život, novo biće, koje želi da živi. Prekinuti jedan takav progresivan razvoj i biološku želju deteta za životom ne može se nikako drugo okarakterisati nego kao ubistvo. Jer mi živom biću, koje nam svakim svojim trenutkom života pokazuje da želi da živi, i da želi da se rodi, uskraćujemo to pravo, koristeći pri tom najbanalnije izgovore i laži.
Upravo nauka, koja je u svom progresivnom razvoju, novim saznanjima ustaje protiv svih pro-death orijetnisanih koji u svojoj paroli imaju čuvenu: Život ne počinje začećem. VELIKA ZABLUDA!!! Nauka pokazuje upravo suprotno, i sa novim saznanjima upravo se poistovećuje sa viševekovnim stavovima Pravoslavne crkve i mnogih drugih religija da ŽIVOT NASTAJE ZAČEĆEM.
Vršenjem abortusa prekidamo normalan životni ciklus, nešto što se zove ŽIVOT i što je zapisano u genima i što će se ponavljati dok je sveta i dok je muškog i ženskog roda. To što je žena stvaranjem predodređena da rađa joj nikako ne daje za pravo da odlučuje o sudbini novostvorenog života u njenoj utrobi.
Većina stručnjaka zna sve prethodno napisano pa i mnogo više od toga, s tim što je problem u tome što na te pojave gleda samo kao na suve medicinske činjenice. Međutim, na ove stvari ne možemo gledati površno kao na puke činjenice, već je u konkretnom slučaju potrebno zaviriti malo dublje i osetiti tu energiju i želju novostvorenog bića da živi. Uočiti takvu funkcionalnu i morfološku organizaciju koja omogućava novostvorenom biću da živi i da se razvija u unutarmateričnim uslovima, koji su, pri tom, drugačiji od uslova u kojima mi živimo i da u jednom momentu uz drastične promene, pređe i nastavi život u vanmateričnim uslovima. Pred ovim činjenicama zastaje dah i svaka moralna i pravna dilema pada u vodu.
Vrlo je često javnost Srbije bila zgražavana satanističkim ritualnim ubistvima[1] i pri tom na sva usta osuđivala počinitelje. Složićete se da je čudno to da osuđujemo sataniste i ostale sektaše i gnušamo se pred njihovim delima kasapljenja, obezglavljenja i sl, a da, pri tom, ne vidimo ili ne želimo da vidimo, da mi činimo mnogo gore stvari dozvoljavajući, promovišući i radeći abortus[2], što nas na paklenoj lestvici stavlja daleko ispod satanista, a bliže večnom ognju. Čineći i odobravajući abortuse suprostavljamo se prirodnom poretku i Stvoritelju svega promovišući i legalizujući pri tom smrt i ubistvo. Zaista satanistička logika.
Na kraju, završio bih opisom jednog veličanstvenog događaja – prvog porođaja i prvog rođenja deteta kome sam ja prisustvovao. Naime, svaki student medicine imao je, tokom svoje prakse, priliku da posmatra porođaj a većina je i učestvovala u njemu. Na većinu kolega kojima je prvi put da gledaju i/ili učestvuju u porođaju, ovakav jedan događaj ostavlja fascinantan utisak. Tako je bilo i sa mnom i nekim mojim kolegama. Posmatrali smo porođaj žene, kojoj je to inače bilo prvo dete i prvo porođajno iskustvo. Moram priznati da smo svi bili u grču i blago uznemireni u iščekivanju ishoda porođaja. Porođaj je trajao oko 15-20 minuta i protekao je bez ikakvih problema. Mi smo „pripomagali“ stiskajući pesnice, znojeći se i grčeći se na svaku porođajnu kontrakciju. Bilo je veličanstveno. Već posle nekoliko kontrakcija dete je počelo da se rađa, najpre glavica a onda trup i na kraju noge – klasičan školski primer normalnog porođaja. Onog trenutka kad je dete izašlo vani u sali je nastao potpuni muk od nekoliko sekundi koje su se nama učinile kao čitava večnost u iščekivanju prvog udaha i glasa novorođenog deteta. Devojčica je zaplakala, na našim licima osmeh, u očima po koja suza od uzbuđenja a u srcu neopisiva radost. Majka nasmejana i srećna, na trenutak je potpuno zaboravila na sve porođajne bolove i radosno zagrlila devojčicu koju su joj odmah stavili na grudi. Kroz glavu mi je samo projurila misao: „Kako je blagoslovena ona žena koja dočeka i doživi ovaj trenutak“.
Zaista, ovo je jedno iskustvo koje svojom energijom i blagodaću koje ima ostavlja veliki utisak na posmatrača. Pomislio sam samo, ako je u nama ovaj događaj izmamio suze od uzbuđenja kako bi tek otac deteta plakao da je mogao da vidi rođenje svog deteta.
Ako jedan ovakav čin rođenja na posmatrače ostavlja fascinantan utisak, zamislite samo kako bi svi mi bili oduševljeni kada bi mogli da vidimo kako, kao Božije stvaralaštvo, nastaje novi život spajanjem dvaju polnih ćelija.
Iz milion razloga koji se ne mogu pobrojati moramo stati uz NAŠU još nerođenu decu. Ne smemo uništavati NJIHOVE živote već imamo obavezu da se borimo za NJIH. Zato što nisu još uvek rođeni ne znači da su potčinjeni i manje vredni u odnosu na nas. Dajmo im priliku da se rode, da porastu, da nas pozovu mama, tata, čiko, teto… dajmo im priliku da svojim prisustvom upotpune i ulepšaju naš život, da doprinesu čovečanstvu, da pomognu otačastvu i Svetoj Pravoslavnoj Crkvi.
Ovo je prilika da sve Vas pozovem, a naročito one u medicinskoj struci, da zajedno ustanemo u odbranu svetinje života i postanemo zemaljski advokati još nerođene dece jer su Bog i nauka na našoj strani! Iskoristimo to, jer oni (nerođeni) drugog nemaju do nas, da se na zemlji borimo za njih i njihova prava!
 
Molim Vas ne uništavajte njihove živote, borite se za njih!!!
 


 
NAPOMENA:

  1. Povodom ubistva u Banovcima članak objavljen u dnevnom listu Glas javnosti:“Ritualno ubistvo ili delo kanibala….Ovo je ritualno ubistvo i urađeno je po uledu na satanističke rituale grofa Drakule. On je voleo svojim žrtvama da odseca delove ekstremiteta i glave. Jakupek je osakatio malog Luku jer su satani najdraže žrtve deca, pogotovu nerođena. Uostalom sve okolnosti ukazuju na to da je Jakupek satanista. Njegova soba i podrum su ofarbani u crno, a policija je u njegovoj kući našla i obilje satanističke literature – kaže Zoran Luković, stručnjak za sekte u policijskoj upravi Beograd…..Mada verodostojnih podataka o broju i načinu delovanja satanističkih sekti u Srbiji nema, mnoga svirepa ubistva upravo su pripisana satanistima. Pre nepunih petnaest godina vojnik Jožef Meneder u kasarni u Vranju ubio je šest vojnika i starešinu. Ubrzo zatim u šabačkoj kasarni, vojnik Nandor Kiš ubio je dvojicu vojnika, a nekoliko ranio. Obojica su bili pripadnci satanističkih sekti „Crna ruža“ i „Loša vera.“ Tri godine kasnije još jedan zločin je šokirao javnost. Dve maloletnice ubile su babu jedne od njih sa više od 100 uboda nožem. Za kaznu što je htela da prekine druženje s njima, u Trsteniku su prijatelji devojci izvadili matericu i jajnike. Sumnje da je odgovorna za dve smrti pale su na sektu „Crna ruža“, posle samoubistva dva đaka iz jedne beogradske gimnazije. “ Glas javnosti od 4-og septembra 2007. godine.
  2. Prilikom veštačkog abortusa kasapljenja i ubistva su mnogo monstruoznija. Ilustrativan primer: „Vakum aspiracija i dilatacija i kiretaža – lekar koji vrši abortus uvlači aparat za sukciju u matericu kidajući deo po deo tela deteta (napomena V.P) izvlači ga iz materice. Ako je detinja glava prvelika, a obično jeste, onda se posebnim aparatom ona lomi, pa se sadržaj lobanjske šupljine i smrskane kosti izvlače aparatom za sukciju. Na kraju postupka, materična duplja se kiretira i ostaje prazna. Većina aborutusa se izvode na ovaj način, obično do desete nedelje, odnosno do kraja zakonskog limita za dozvoljeni veštački prekid trudnoće na zahtev žene“. Pokret za život: Lepota će spasiti svet, Srpski sabor Dveri, 2007. str. 23
Ključne reči:

Ovde napišite komentar ukoliko želite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *