Магија и враџбине

Питање:
Већ сам вам писала…да сам сам самохрана мајка са двоје деце и да сам ту децу родила због своје вере у Бога.
Прво дете ванбрачно а са другим ме је муж оставио трудну. Од кад сам се развела сувише несреце ми се дешава и мени и мојој деци…болести, па сам пала са бебом на степеништу…па сам имала крварења гинеколошка месецима…па била на инфективној…и све једно за другим…духовник ми је прочитао молитву за здравље и мени је боље ал је сад све прешло на децу. Почињем да сумњам да ово нису искушења већ неке друге магијске и врачарске ствари од бивше свекрве или ко зна кога. Нећу да никог осуђујем ни да грешим душу али осетим велико зло око мене и чак је моја мајка приметила која не верује у Бога и рекла ми да ово нешто није у реду да идем у цркву да причам са неким. Молим вас за ваше мишљење и савет.
Деца су крштена али мислим да нам треба нека јача заштита.
Н.Н


Одговор:
Помаже Бог! Свако искушење нам отвара пут ка покајању. Нарочито у овом периоду Великог поста, када Господ пушта на нас свакојака искушења. Како је мору је потребна бура да би се очистило, тако је покајање потребно души јер је често запостављамо.
Ја бих те посаветоваода ако можеш одеш са твојом децом до манастира Острога, јер многи који су тамо са вером дошли, добили су велику утеху. Свако ти добро желим о.Драган

Comments are closed.