Биорезонантни скенер

Питање:
Оче узнемирен сам, благослови и помози! Имам 23 године, студент сам, и пре извесног времена појавило ми се нешто на врату. Због своје узнемирености, отишао сам у извесну “клинику” АС Медикус, која ради прегледе БИОРЕЗОНАНТНИМ СКЕНЕРОМ. Чуо сам да та справа врши дијагностику свих органа, крвотока, хормона… и да “успешно” замењује неколико специјалиста. Због уштеде времена пристао сам да одем на тај преглед, јер ме муче још неке ствари. Сам префикс БИО засметао ми је, али на инсистирање родитеља сам отишао. Да скратим. Цела атмосфера (клиника је у подруму, појачана је амбијентална музика, свуда египатски знаци, јинг-јанг знаци…) ме је саблазнила… Поставља се питање што нисам одустао? ! Одговор: не знам. Када сам сазнао за то, мислио сам да је то савремени уређај, а не уређај за “традиционалну медицину”. Прво сам сниман некаквим магнетним таласима (што ми је донекле јасно) мислим да се то зове ТЕРМОВИЗИЈСКИ СКЕНЕР, а касније ми је доктор ставио слушалице на уши, уперио неки ласер на у моје чело, ставио ми руке на неке плоче и рекао да гледам у екран и да не скрећем поглед. Трајало је око 15мин. На екрану су се појављивали редом сви органи и излазили су некакви симболи по њима. То је БИОРЕЗОНАНТНИ СКЕНЕР.
Да ли знате за овај вид дијагностике, и да ли паранојишем када помислим да је ово био покушај хипнозе, или нечег сличнo? Да ли је довољно да исповедим грех што сам без размишљања и благосова отишао на једно такво место, или можда треба да замолим свештеника да ми прочита молитву?
Буцо


Одговор:
Бог вас благословио Буцо
Колико сам разумео ви сте у потпуном незнању шта је то отишли ради проналажења себи помоћи и зато та одлука у самој суштини није умишљени грех. Право да вам кажем ја не знам о чему се ради. Док питање саме биоенергије мени је донекле познато, и на основу искуства других људи, налазим да је у питању нека енергија која није позната Цркви. По мом схватању то су модерније методе спиритистичких сеанси које се сада прикривају и модерном технологијом. Све је ово јако сабласно што сте поменули: монитори који су показивали органе из којих су излазили неки симболи – нешто ми говори да нема никакве везе начелима Добра. Нека је била и хипноза, ни она није дозвољена јер контролише слободну вољу човека; а знамо да то није од Бога јер Он попштује нашу слободну вољу и одлуке разума.
Боље је да одете код свештеника и да се исповедите и тако де се ослободите ове гриже савести. Поздрав
оЉубо

Comments are closed.