Miropomazanje

Pitanje:
Pomaže Bog oče Pre 10 godina išla sam u srednjoj školi imala sam momka muslimana. Nisam znala puno o mojoj veri, pošto moji roditelji nisu neki vernici, niti poste nit se pričešćuju. I pošto smo hteli da se uzmemo ja sam bila kod hodže i tamo sam pročitala neku rečenicu ni dan danas neznam šta je to bilo. Ali ja ipak nisam se odrekla Hrista i poštovala sam sve naše praznike. I ja mislim da me dragi Gospod spasio od te veze. Nakon 3 meseca taj momak je poginuo i ja sam onda upoznala mog sadasnjeg muža sa kojim imam troje dece i živimo hrišćanskim životom, držimo sve postove, idemo na pričešće i ispovest. I na moju prvu ispovest ja sam to ispovedala. Pošto redovno slušam radio svetigoru i čula sam da ako neko je bijo u sekti mora na njemu da se vrši opet miropomazanje da bi opet pripao Crkvi. I sad se pitam dali treba i ja da dobijem opet miropomazanje? Hvala na odgovoru zbogom
N.N


Odgovor:
Bog ti pomogao.
Draga moja sestro, divno je to što se brineš za svoju dušu. Ne, nemoraš da se miropožeš jer ti i nisi bila u nekoj sekti. Dobro je što si ispovedala taj svoj greh i verujem da ti sveštenik i pročitao razrešnu molitvu i posavetovao šta i kako činiti. Dobro je što uzrastate porodično postom, molitvom, i Sv.Tajnom Pričešća.
Neka bi vas Svevideći Gospod učvrstio u takvoj veri i nagradio vas verom, nadom i ljubavlju prema Gospodu i bližnjim svojima.
Pozdravlja te o.Milan

Ovde napišite komentar ukoliko želite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *